iLive! BASiC

 

iLive! BASiC

Dit is een event voor jongen mensen zoals jij! Wij nodigen jou uit om een gezellige tijd door te brengen in iLive! BASiC: een dag met muziek, ervaringen delen en naar het Goede Nieuws luisteren.

 

B– Believe: Geloven is meer dan wat het oog ziet

A– Act: Geloven is doen! Het is een lifestyle

S – Share: Je bouwt elkaar op door het delen van je levenservaringen

i

C– Connect: Wij zijn verbonden met elkaar door te ontmoeten, praten, zingen, eten, lachen en bidden

 

iLive! BASiC is er voor jou, om je geloof in daden om te zetten, om met andere jongeren God meer te leren kennen en echt het leven te leven in al zijn volheid!iLive! Course

iLive! Course is een introductiecursus over het Christelijk geloof. Het is een wekelijkse samenkomst bij een van ons thuis. Interessante onderwerpen worden besproken, zoals:

Bestaat God? Wat wil hij van mij? Is de Bijbel niet achterhaald?

Maar het blijft niet bij woorden alleen, we gaan het ook doen! Voor jou is het misschien een stap in het onbekende maar wees niet bang, Jezus helpt jou, wij helpen jou :)

Het geloof is geen dood woord en christen geen titel die mensen zichzelf geven. Het is een lifestyle van zekerheid hebben in God, wie je bent en waarvoor je bent gemaakt.

Wij geloven dat God jou heeft gemaakt omdat Hij van jou houdt en met jou samen wil zijn. Ontdek tijdens deze ontmoetingen wie God is en waarom Hij zo graag met jou wil zijn.

Er zijn 3 levels en elke level bestaat uit 8 ontmoetingen. Na elke level kan je beslissen of je verder wilt. It’s up to you.

 

Open je hart en ontmoet Hem in iLive! BASiC