Welkom!

Heel hartelijk welkom op de website van de Christengemeente EFFATA! Blessing.
U kunt hier informatie vinden over wie we zijn en wat we geloven, maar ook actuele informatie zoals verslagen van activiteiten, belangrijke data e.d. Graag stellen wij ons aan u voor. Verder vindt u er wat onze visie en missie zijn, wat ons geloof inhoudt en de historie van onze gemeente is.

Wij zijn een levendige, diepgelovige, enthousiaste gemeenschap van gelovigen. Wij geloven van harte in een persoonlijke God, een hemelse Vader, een God die zich openbaart, die tot ons spreekt door de Bijbel en door zijn Geest, ook in onze persoonlijke beleving.

Wij hopen dat deze website u mag helpen God nog beter te leren kennen. Hij is de almachtige Schepper van hemel en aarde. Jezus, Gods Zoon is onze Redder, omdat Hij onze zonde op zich heeft genomen aan het kruis, waardoor wij vergeving mogen ontvangen. Hij is opgestaan uit de dood en zit nu in de hemel aan de rechterhand van God. Wij mogen leven onder leiding van de Heilige Geest, onze Trooster.

Op deze website vindt u ook allerlei artikelen en columns die uw geloof verdiepen en versterken. Natuurlijk hopen wij u binnenkort ook persoonlijk te verwelkomen bij één van onze samenkomsten in De Morgenster in Capelle aan den IJssel.

Christengemeente EFFATA!BlessingWie zijn wij ...
Graag stellen wij onze gemeente via deze website aan u voor.
lees verder
Groepen ...
Voor jong en oud worden er activiteiten georganiseerd.

lees verder
Verdieping ...
Deze artikelen zorgen voor een verdieping in uw persoonlijke geloof.

lees verder
Samenkomsten ...
Wij heten u van harte welkom op onze samenkomsten.

lees verder
Activiteiten en nieuws ...
Een overzicht van alle geplande activiteiten en het laatste nieuws.

lees verder
Contact en info ...
Neem contact met ons op of raadpleeg onze routebeschrijving en kom langs!

lees verder


Contact