EFFATA! VRIEND & PARTNER

Word een vriend van EFFATA! Blessings!

Geven om de ander!

Goede vrienden zijn kostbaar. Vrienden ondersteunen elkaar. Maar het gaat niet om ons. Het gaat om mensen om wie wij vrienden van Jezus willen maken. Het is de grote opdracht van Jezus om vrienden van Jezus te maken opdat wij Hem volgen op de weg die Hij wijst en naar Zijn stem luisteren. Om het evangelie van Jezus zo groot mogelijk bekend te maken hebben wij als gemeente financiele steun hard nodig voor allerlei evangelische activiteiten, campagnes, opwekkingdiensten, publicatie, drukwerk, evangelische materialen, enz. die in lijn zijn met onze missie.

Als u om welke reden dan ook niet in staat is om bij onze gemeente te komen, of mee te werken als vrijwilligers aan de talloze wekelijkse en maandelijkse kerkactiviteiten, of te verweg wonen, maar u wilt de visie en missie van de gemeente dragen zoals God u op uw hart legt, dan alsnog kunt u ons helpen met de financiele lasten om het werk van God mogelijk te maken, en veel meer!

Sluit je bij ons aan en word een Vriend van de EFFATA! BLESSING!

Hoe? Door voor ons te bidden, door ons structureel te ondersteunen en door als vrijwilliger mee te helpen in het werk. Elke euro helpt ons een stapje verder, elke minuut tijd is kostbaar en het gebed van onze vrienden draagt ons werk, dat is onmisbaar voor ons om door te gaan.

Als Vriend van de EFFATA! ontdek je hoe God mensen verandert. We zijn blij met elke nieuwe vriendschap!

Neem gerust contact met ons op en vragen hoe u ons financieel kan helpen! Gods overvloedige zegen toegewenst!

JA! Ik wil een VRIEND van EFFATA! worden